ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αρβανιτίδης στο PRESSARIS: “Ο κόσμος πρέπει να πάρει το μήνυμα και να αποφασίσει αναλόγως-Ότι και να γίνει, εγώ πάλι Άρης θα είμαι…”

Οι βάσεις για την «επόμενη μέρα» του ποδοσφαιρικού τμήματος -το οποίο θυμίζει μέχρι και σήμερα ως «καράβι» ακυβέρνητο- θα μπουν οριστικά στην επικείμενη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη την Δευτέρα (7/9). Μέχρι στιγμής δεδομένη είναι η παρουσία και η υποψηφιότητα της ομάδας των τεσσάρων επιχειρηματιών, οι οποίοι δεν έπαψαν το ενδιαφέρον τους για εμπλοκή στα κοινά του συλλόγου, παρά την «άκαρπη» πρώτη τους προσπάθεια στις 20 Ιουλίου.

Ο επικεφαλής της εν λόγω κίνησης, Νίκος Αρβανιτίδης, τοποθετήθηκε στo PRESSARIS, επικαλούμενος την προ ημερών δήλωση του ίδιου και των συνεργατών του περί διατήρησης της επιθυμίας του για την ανάληψη του διοικητικού χρίσματος των «κιτρινόμαυρων»:

«Θα είμαστε στη Γενική Συνέλευση. Από την πρώτη μας δημόσια τοποθέτηση είχαμε ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφερόμαστε για τον Άρη. Στην τελευταία, μάλιστα, τονίσαμε ότι μόλις τελειώσουν όλα θα αναλάβουμε σε οποιαδήποτε κατηγορία το ποδοσφαιρικό τμήμα, εφόσον φυσικά μας εμπιστευτεί ο κόσμος».

Πως κρίνεται την πιθανή παρουσία και άλλων υποψηφίων;

«Η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και αυτό που μου κάνει αρνητική εντύπωση είναι η εμμονή ορισμένων να θέλουν τον Άρη δέσμιο, άλλων συμφερόντων. Σαν Αρειανός αναρωτιέμαι. Δεν θέλουν τον σύλλογο, αυτόνομο και ανεξάρτητο;».

Προεργασίες αναφορικά με την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος έχουν γίνει;

«Ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για πάνω από 10 παίκτες που άμεσα μπορούν να ανακοινωθούν. Δεν μπορώ να το κάνω, όμως, τώρα γιατί πολύ απλά δεν έχω ακόμα την ομάδα στα χέρια μου. Μετά την Γενική Συνέλευση, όμως, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε όλο το πλάνο αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος, προπονητή αλλά και παίκτες».

Τι περιμένετε από τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, ως προς το αποτέλεσμα;

«Εγώ και να μην πάρω την ομάδα, Άρης θα είμαι. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για κάποιους άλλους, αλλά ο κόσμος ελπίζω να έχει πάρει το μήνυμα και να αποφασίσει με καθαρό μυαλό και μοναδικό γνώμονα το καλό του συλλόγου».

To Top