Αποστομωτική απάντηση Σπάθα σε Ιωσηφίδη για το Άρης – ΠΑΟΚ

Κούρασε η καραμέλα τόσα χρόνια ότι ο Ηλίας Σπάθας σταμάτησε τον δρόμο προς τον τίτλο (εδώ γελάνε) στον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Άρη το 2010.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Όπως είναι γνωστό σε εκείνο το παιχνίδι οι κίτρινοι είχαν κερδίσει με 2-0 με δυο γκολ του Κάμπορα, αντί για… 4-0 και από την Τούμπα ξεκίνησε μια επιχείρηση προπαγάνδας για να πείσουν (τους εαυτούς τους προφανώς) ότι έφταιγε ο Σπάθας! Τα επιχειρήματά τους; Αστεία.

Δημοσίευμα της εφημερίδας ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Κούλης Ιωσηφίδης, με τον Ηλία Σπάθα πριν τον αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης αναφορικά με το παιχνίδι του 2010, με τον διεθνή διαιτητή να βάζει στην θέση του τον παράγοντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιωσηφίδης φέρεται να είπε στον Σπάθα το εξής: “Εύχομαι να πάει καλά η διαιτησία σήμερα. Να μην διαμαρτυρηθούμε μετά. Να μην είναι πρωταγωνιστές οι διαιτητές αλλά οι ομάδες. Καταλαβαίνουμε ότι κάποια παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη πίεση. Με εσένα έχουμε παράπονα από εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη”.

Ο Σπάθας απάντησε στον Ιωσηφίδη: “Καθίστε κάτω να δούμε εκείνο το παιχνίδι. Βάλτε να παίξει ξανά το βίντεο. Λέτε ότι έκανα λάθος σε δέκα φάσεις. Το πέναλτι δεν ήταν; Οι δυο κόκκινες δεν ήταν;”.

Ο Ιωσηφίδης ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ έχει παράπονα και από άλλα παιχνίδια με τον Σπάθα να σημειώνει το εξής: “Υπάρχει ομάδα που μόνο ευνοείται ή μόνο αδικείται; Κάποια φορά θα ευνοηθεί, ενώ άλλη θα αδικηθεί. Οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάνουν και εκείνοι λάθη, όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εσκεμμένα τα λάθη. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό”.

To Top