Αποτέλεσμα (και όχι εμφάνιση) που έδωσε ευκαιρία μέχρι και για… δοκιμές

Από τη χθεσινή αναμέτρηση ο Άρης κρατάει περισσότερο το αποτέλεσμα και όχι τόσο την εμφάνιση, η οποία συνολικά δεν ξέφυγε της μετριότητας.

Οι “κίτρινοι” κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο, χάρις στα δύο τέρματα που πέτυχαν και σε συνδυασμό με τον παθητικό ρόλο της Θύελλας στο παιχνίδι, γινόταν αντιληπτό ότι πολύ δύσκολα θα υπήρχε διαφοροποίηση στην εικόνα του αγώνα στα εναπομείναντα 45 λεπτά.

Όπως κι έγινε.Βάση των όσων προαναφέραμε, δόθηκε η ευκαιρία στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να προφυλάξει τους Πόι και Καπνίδη, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν για να μην ρισκάρουν την συμμετοχή τους στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας με μία κίτρινη κάρτα, καθώς αμφότεροι βρίσκονται στο όριο.

Εκτός της αναμενόμενης αυτής κίνησης, ο Έλληνας τεχνικός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και κάτι που πιθανόν είχε αρκετό καιρό στο μυαλό του και το χθεσινό παιχνίδι του έδινε την πολυτέλεια να το επιχειρήσει και στην πράξη.

Στο 86΄ ο Σανιά αποχώρησε για να τον αντικαταστήσει ο Βάσκο Φερνάντες. Η λογική έλεγε πως ο Πορτογάλος θα έπαιρνε θέση δίπλα στον Σαμαρά και ο Γκόλιας θα μετατοπιζόταν στα χαφ. Τελικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε με τον Φερνάντες να αγωνίζεται μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα στο πλευρό του Καλογέρη στη μεσαία γραμμή.

Αν και σχετικά λίγος ο χρόνος, σίγουρα ο 58χρονος τεχνικός έβγαλε ένα πρώτο συμπέρασμα για την σκέψη του αυτή, δείχνοντας ότι αναζητά λύσεις για να αξιοποιήσει τον Φερνάντες, που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα την θέση του στο κέντρο της άμυνας του Άρη.

To Top