“Δεν υπάρχει άγχος, απλά αγωνία! Μάθαμε να ζούμε με αυτό, δεν βαραίνουν τα πόδια μας…”

Στον Άρη έμαθαν να ζουν με το γεγονός ότι δεν κρατούν στα χέρια τους την τύχη της ανόδου, σύμφωνα με τον Γιάννη Φυσέκη.Ο 29χρονος τερματοφύλακας των “κίτρινων” δεν θεωρεί πως επηρεάζει την εμφάνιση των συμπαικτών του και του ίδιου το άγχος, καθώς αυτό που κυριαρχεί είναι κυρίως η αγωνία για τα αποτελέσματα των υπόλοιπων παιχνιδιών.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τερματοφύλακας για…

…την νίκη απέναντι στην Θύελλα Φιλώτα: «Είμαστε χαρούμενοι που πετυχαίνουμε στον στόχο μας, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. Επίσης όμως δεν μπορούμε ούτε να χαρούμε, ούτε να απογοητευόμαστε. Προχωράμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τον στόχο μας, δηλαδή τέσσερις νίκες».

…το αν υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά στο παιχνίδι του Άρη: «Είπαμε από την αρχή ή καλύτερα από τον Ιανουάριο, όταν ήρθαν κάποια παιδιά, ότι όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι και θα φανεί αυτό».

…το αν αγχώνονται για το γεγονός ότι δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους: «Μάθαμε να ζούμε με αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει άγχος. Απλά μία αγωνία. Θέλουμε να περάσουμε μπροστά και περιμένουμε το αποτέλεσμα από το άλλο παιχνίδι. Αλλά δεν τίθεται θέμα άγχους ή ότι βαραίνουν τα πόδια μας».

…το γεγονός ότι δεν απειλείται συχνά στα παιχνίδια: «Σίγουρα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη από το να δέχεσαι συνεχώς πίεση. Υπάρχει όμως κάποιο ρίσκο, μία δυσκολία. Δεν είσαι συνεχώς μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να το κάνεις όμως, διότι μπορεί να χρειαστεί μία φάση μόνο».

To Top