Σε αναμονή του ορκωτού λογιστή η ΚΑΕ Άρης, μπαίνει στο τρίτο στάδιο η υπόθεση

Με την παρουσία ορκωτού λογιστή οι συζητήσεις για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης περνούν στο τρίτο στάδιο, που ίσως είναι και το πιο καθοριστικό.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο θα βρίσκεται στα γραφεία της ΚΑΕ ώστε να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο για λογαριασμό του επιχειρηματικού σχήματος που έχει δείξει ενδιαφέρον για το τμήμα μπάσκετ.

Θα καταγράψει πλήρως την εικόνα της ΚΑΕ και θα την μεταφέρει στους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι προς το παρόν δεν αποκαλύπτονται, γιατί έχει υπογραφεί ρήτρα εμπιστευτικότητας, κάτι απολύτως λογικό τη δεδομένη στιγμή, αν και θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν αυτοί που ενδιαφέρονται στο άμεσο μέλλον, για να έχει γνώση ο κόσμος της ομάδας.

Αυτό που ισχύει σήμερα είναι ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και έχει εκφραστεί επισήμως. Από την ΚΑΕ αυτό που προκύπτει ως εκτίμηση είναι πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν θα τραβήξει σε μάκρος η υπόθεση, είτε έχει θετική κατάληξη και η ΚΑΕ αλλάξει χέρια, είτε έχει αρνητική κατάληξη αν το επιχειρηματικό σχήμα κάνει πίσω.

To Top