ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποτελεσματικός επιθετικά και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα!

Ο ιδανικός συνδυασμός για τον Άρη στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση θα είναι να σκοράρει, δίχως να δεχθεί γκολ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες δημιουργήσουν επιθετικά, να είναι αποτελεσματικοί, ώστε να αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Παράλληλα, από τη στιγμή που ακολουθεί η ρεβάνς εκτός έδρας είναι σημαντικό στον πρώτο αγώνα, να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους.

O φετινός Ατρόμητος διαθέτει την 7η καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα της Super League με τα 28 γκολ που έχει πετύχει, με τον Άρη να έχει έξι παραπάνω. Αμυντικά, σε 22 παιχνίδια έχει δεχθεί 33 γκολ, έχοντας μία από τις πιο αδύναμες άμυνες.

Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Άρης. Το γεγονός πως ούτε επιθετικά, αλλά ούτε και αμυντικά δεν διακρίνεται για την συνέπειά του. Είναι μία ομάδα αποδυναμωμένη συγκριτικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο, παρότι παραμένει πάντα επικίνδυνη.

Στόχος της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ, είναι με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να γίνει πιο εύκολη η… ζωής της στον επαναληπτικό στο Περιστέρι σε μία εβδομάδα.

 

 

To Top