ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η “επιστροφή” του Σάββα Παντελίδη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (photo)

Σημαντική ιδιαιτερότητα της αυριανής αναμέτρησης του Άρη με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτελεί η παρουσία στον πάγκο των Περιστεριωτών, του Σάββα Παντελίδη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

O 54χρονος προπονητής επιστρέφει για πρώτη φορά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ως αντίπαλος, από την μέρα που αποχώρησε.

Στο ντεμπούτο του, μάλιστα, με τον Ατρόμητο αντιμετώπισε τον Άρη, αλλά στο Περιστέρι, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να κάνει εντυπωσιακό παιχνίδι και να χαρίζει στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας στους “κιτρινόμαυρους” (2-2).

Ο Σάββας Παντελίδης έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στην πρεμιέρα (24/8) του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (1-1), καθώς την επόμενη αγωνιστική, στον απόηχο της ήττας από τον Βόλο (31/8), κατέθεσε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή από τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Ανέλαβε τον Άρη τον Νοέμβριο του 2018, καθώς αντικατέστησε τον Πάκο Ερέρα, έχοντας νικηφόρο ντεμπούτο (25/11/18) στο Ηράκλειο, απέναντι στον ΟΦΗ (1-2).

Σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Άρη, είχε απολογισμό 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Με τέρματα, 35-25.

Επίσης, σε τέσσερα ματς προκριματικών Europa League, κατέγραψε μία πρόκριση επί της ΑΕ Λεμεσού (0-0, 0-1) και έναν πικρό αποκλεισμό από την Μόλντε, καθώς παρότι ο Άρης κάλυψε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Νορβηγία, δέχθηκε ένα γκολ στην παράταση (3-1) και αποκλείστηκε.

Όλα τα ματς στον πάγκο του Άρη…

 

 

 

To Top