ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασίζει για την επίθεση, περιμένουν Ιντέγε και Λάρσον…

Ένα δίλημμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες τον Μίχαελ Ένινγκ σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ είναι αν θα επιλέξει την συνύπαρξη των Μπράουν Ιντέγε και Ντάνιελ Λάρσον στο αρχικό σχήμα ή εν τέλει βασικός θα αγωνιστεί ένας εκ των δύο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Σε χθεσινές του δηλώσεις ο Γερμανός, σχολίασε: «Είναι πολύ καλό πως έρχεται ένας παίκτης από πίσω και παίζει καλά. Υπάρχει σκέψη να παίξουν μαζί, δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε, όμως μας ικανοποιεί αυτό το γεγονός».

Ο Μπράουν Ιντέγε εξέτισε την τιμωρία του μετά την αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ και είναι πλέον στην διάθεση του Γερμανού, που ετοιμάζει παράλληλα και την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ, έχει δοκιμάσει την συνύπαρξη των δύο σε προπόνηση, χωρίς τίποτα να θεωρείται βέβαιο. Αυτό, όμως, που δεν ξεκαθάρισε με τις δοκιμές του, είναι η αλλαγή ή όχι συστήματος. Δηλαδή αν θα υπάρξει αρχική ενδεκάδα με τους δύο στην γραμμή κρούσης ή θα παίξει λίγο πιο πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε, ο Ντάνιελ Λάρσον.

To σίγουρο είναι πως ο Γερμανός κόουτς κατάλαβε πως η απουσία του Νιγηριανού φορ ήταν αισθητή στα προηγούμενα ματς, καθώς διαφέρει ως επιθετικός από τον Σουηδό, που πέτυχε όμως δύο γκολ στα τελευταία τρία ματς που χρησιμοποιήθηκε και ιδανικά θα ήθελε να τον επιβραβεύσει διατηρώντας τον στο αρχικό σχήμα.

Στο ενδεχόμενο αυτό, ένας εκ των Μπρούνο Γκάμα ή Νικολά Ντιγκινί θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος, με τον Γάλλο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες γι αυτό, καθώς ο Γιάννης Φετφατζίδης δικαιολογημένα δεν “κουνιέται” από την αρχική ενδεκάδα.

To Top