ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κόρχουτ: Οπωσδήποτε 100% έτοιμος κόντρα στον Βόλο!

Ο Μιχάι Κόρχουτ δεν υπολογίζεται από τον Μίχαελ Ένινγκ για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, καθώς ο Γερμανός προπονητής θέλει να τον προφυλάξει. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

«Είναι σε καλό δρόμο, όμως επειδή έχουμε τρία παιχνίδια κοντά,  δε θα πάρουμε ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε, αν δεν είναι έτοιμος», τόνισε στις δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός αναφερόμενος στην ήπια θλάση που «κουβαλάει» ο Ούγγρος επιθετικός από την αρχή της εβδομάδας.

«Είμαστε έτοιμοι και αν δεν παίξει, όμως είναι πιο σημαντικό να τον έχουμε μαζί μας στα επόμενα παιχνίδια», κατέληξε σχετικά ο Ένινγκ.

Η απουσία του από το αυριανό ματς φυσικά και δεν αρέσει στον προπονητή του Άρη, όμως στον αγώνα με τον Βόλο τον έχει πραγματική ανάγκη. Εκεί θέλει τον Ούγγρο αμυντικό, 100% έτοιμο!

Κι αυτό, γιατί στον αγώνα με τους Βολιώτες έχει δηλωθεί να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών, ο Χαβιέ Ματίγια.

Επομένως, θα πρέπει οπωσδήποτε να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή ο Λούκας Σάσα, που αντικατέστησε τον Κόρχουτ στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και θα τον καλύψει και αύριο, στο αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη.

To Top