ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασίζει για τον αντί-Ματίγια ο Ένινγκ, σχεδόν “κλείδωσαν” οι άλλες θέσεις…

Η προετοιμασία του Άρη για την πρεμιέρα των πλέι οφ το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ φτάνει στην τελική της ευθεία με τον Μίχαελ Ένινγκ να καταλήγει στην αρχική ενδεκάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα έχει μία δεδομένη απουσία, αυτή του τιμωρημένου, Χαβιέ Ματίγια. Ο Γερμανός προπονητής αναζητά τον αντικαταστάτη του Ισπανού στην μεσαία γραμμή του Άρη, με τους Μπα και Τόνσο να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες. Ακολουθούν εν συνεχεία, οι Μπακούτσης και Σόουζα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, την τελική του απόφαση να την πάρει ακόμα και την μέρα του αγώνα, προκειμένου να είναι βέβαιος για τον παίκτη που θα αγωνιστεί στο πλευρό του Σάσα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, όλες δείχνουν να έχουν… κλειδώσει. Στην άμυνα, ο Κουέστα στο τέρμα με τους Ροζ, Δεληζήση και Κόρχουτ στην άμυνα. Ερωτηματικό ίσως η κατάσταση του Βέλεθ μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα στην επίθεση, η τετράδα δύσκολα θα αλλάξει, με τους Γκάμα, Φετφατζίδη, Λάρσον και Ιντέγε να είναι σίγουροι σχεδόν για το αρχικό σχήμα.

To Top