ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το μυαλό όλων αποκλειστικά και μόνο στην πρεμιέρα των πλέι οφ και το πρώτο “τρίποντο”!

Ο αγώνας του Σαββάτου με τον ΟΦΗ είναι το μοναδικό που πρέπει να σκέφτονται άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, έγινε μία πάρα πολύ σημαντική συνάντηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, μεταξύ Θοδωρή Καρυπίδη, Άγγελου Χαριστέα, τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας της σεζόν, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πέρα από τις διαβεβαιώσεις για το οικονομικό σκέλος από πλευράς Θοδωρή Καρυπίδη προς τους ποδοσφαιριστές, υπήρξε συζήτηση γύρω από τους στόχους του Άρη, στις δύο διοργανώσεις.

Αυτό που ζήτησε ο ισχυρός άνδρας του Άρη είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ένας εξ΄αυτών είναι να τερματίσει, το λιγότερο στην 5η θέση του πρωταθλήματος.

Για να γίνει αυτό, το πρώτο βήμα θα πρέπει να σημειωθεί το Σάββατο στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον ΟΦΗ. Με νίκη ο Άρης ξεφεύγει από τους Κρητικούς με τρεις βαθμούς και ελέγχει πλέον ο ίδιος την μοίρα του.

Είναι υποχρέωση των “κιτρινόμαυρων” να μην τερματίσουν χαμηλότερα από την θέση που εξασφάλισαν πέρσι στο πρωτάθλημα. Για να πετύχουν το… αυτονόητο και φυσικά για να μην τους ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα από Αθήνα που κάνουν λόγο για συνεχή προσπάθεια του Παναθηναϊκού να άρει την τιμωρία της UEFA και να παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

 

To Top