Αποφασίζει η Λίγκα για την επανέναρξη – Αναμονή στον Άρη για ημερομηνία και… αντίπαλο

Την οριστική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ για τον ορισμό της 15ης αγωνιστικής που αναβλήθηκε περιμένουν σήμερα, στον Άρη και όχι μόνο!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στο δ.σ. που πρόκειται να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, θα αποφασιστεί αν θα γίνει εμβόλιμη η 15η αγωνιστική ή θα διεξαχθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους, 5-6/1/2019.

Το να γίνει η 15η αγωνιστική εμβόλιμη δεν άρεσε καθόλου σαν ιδέα στα δύο κανάλια που δείχνουν το πρωτάθλημα, Nova και ΕΡΤ, που ζήτησαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την 15η αγωνιστική. Αν όχι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, τότε το επόμενο, όταν και ήταν αρχικά προγραμματισμένη η επανέναρξη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η όποια απόφαση παρθεί αλλάζει τον προγραμματισμό όλων των ομάδων και κυρίως των προπονητών που θέλουν να δουλέψουν στο διάστημα της διακοπής. Μία πρόωρη επανέναρξη δεν θα άρεσε καθόλου στον Σάββα Παντελίδη που θέλει χρόνο για να δουλέψει με την ομάδα.

Παράλληλα, είναι σημαντικό να μάθουν και οι ομάδες εκτός από την ημερομηνία και τον αντίπαλό τους. Στην περίπτωση του Άρη αν θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ξάνθη στο πρώτο ματς του 2019 ή την Λαμία εντός έδρας, που είναι και η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

To Top