Ολοκληρώνει την προετοιμασία του και φεύγει για Θεσσαλονίκη

Η προσοχή όλων στον Παναιτωλικό είναι στραμμένη στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη, όπου οι Αγρινιώτες καλούνται να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο Άρης είναι το φαβορί, μετά και το υπέρ του 0-1 στον πρώτο αγώνα. Ωστόσο απομένουν ακόμη τουλάχιστον 90′ για να «σφραγιστεί» το εισιτήριο για τον τελικό. Και όνομα κατόχου θα υπάρχει μόνο μετά το σφύριγμα της λήξης.

Το σύνολο του Πετράκη καλείται να παίξει χωρίς άγχος και να παρουσιάσει ανταγωνιστική εικόνα. Με στόχο την… υπέρβαση λοιπόν θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει και την στήριξη του κόσμου.

Με την διαδικασία των Play Outs να έπεται με «κενό» 1,5 εβδομάδας, όλοι στον Παναιτωλικό κινούνται σε ρυθμούς Κυπέλλου.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με την αποστολή να αναχωρεί έπειτα για τη Θεσσαλονίκη.

Ολοκληρώνει την προετοιμασία του και αναχωρεί για Χαλκίδα ο Άρης

Ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας χθες και έθεσαν εαυτούς στην διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για τον αγώνα με την Κύμη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο σήμερα νωρίς το μεσημέρι την προετοιμασία της, με μια προπόνηση στο «Nick Galis Hall» και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Χαλκίδα, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο την Κύμη (29/12, 18:00, ΕΡΤ2), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Betshop BasketLeague.

Για τον Άρη ο αγώνας με την Κύμη το Σάββατο είναι πολύ κρίσιμος όχι απλώς διότι οι κίτρινοι πρέπει να δώσουν τέλος στο αρνητικό σερί, αλλά κυρίως γιατί θα κρατήσουν τον αντίπαλό τους στην τελευταία θέση με μία νίκη και θα τον έχουν κερδίσει εκτός έδρας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2-8 είναι τραγικό ρεκόρ για τον Άρη, όπως επίσης και οι πέντε ήττες σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ωστόσο επειδή πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης ψάχνει συγκεκριμένο αριθμό νικών για να ξεφύγει από τις περιπέτειες, η νίκη επί της Κύμης στη Χαλκίδα θα είναι “διπλή” διότι θα επιτευχθεί επί ενός αντιπάλου που βρίσκεται πίσω βαθμολογικά και μάλιστα στην έδρα του.

To Top