ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζει ο Ένινγκ για το rotation, ακολουθούν ματς ανά τρεις ημέρες…

Ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται να βγάλει όλα τα όπλα από την φαρέτρα του και να τα χρησιμοποιήσει το επόμενο διάστημα, προκειμένου η ομάδα να μην πέσει στην παγίδα της κούρασης, από τα συνεχόμενα ματς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ξάνθη την Τετάρτη για το Κύπελλο, ο Άρης μπαίνει σε μία διαδικασία παιχνιδιών ανά τρεις ημέρες!

Το Σάββατο (11/1) για παράδειγμα αντιμετωπίζει την Λάρισα εκτός έδρας και έπειτα στις 14 του μήνα και πάλι την Ξάνθη στο επαναληπτικό αγώνα, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μία… “ανάσα” θα πάρει η ομάδα μετά από αυτό τον αγώνα, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 19 Ιανουαρίου στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο Γερμανός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε αυτά τα ματς, αν και το rotation του θα είναι συγκρατημένο, καθώς δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες που έχει αποκτήσει η ομάδα και κυρίως την χημεία της.

Ωστόσο, αρκετοί παίκτες που ήταν στον πάγκο το τελευταίο διάστημα θα αυξήσουν τον χρόνο συμμετοχής τους, όπως οι Ντιγκινί, Μαντσίνι, Μπα και Σούντγκρεν, για να δώσουν “ανάσες” στους βασικούς. Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και ο Φιορίν Ντουρμισάι, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ το Σάββατο.

 

To Top