ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το μυαλό στην Ξάνθη ο Άρης, προετοιμάζεται για την πρώτη “μάχη” του Κυπέλλου

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο μεγάλος φετινός στόχος του Άρη, με τους “κιτρινόμαυρους” να μπαίνουν την Τετάρτη στην μάχη του θεσμού, απέναντι στην Ξάνθη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Χωρίς καμία ευκαιρία για ξεκούραση μετά το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν από χθες την προετοιμασία τους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Σε μία έδρα όπου ο Άρης έφυγε νικητής στις δύο τελευταίες του επισκέψεις για το πρωτάθλημα, λογικό είναι ο στόχος να είναι η νίκη, ώστε να μπουν οι βάσεις για την πρόκριση, πριν τον επαναληπτικό του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Μίχαελ Ένινγκ ξέρει πως η ομάδα του έχει την ψυχολογία της πλέον στα ύψη μετά την “τεσσάρα” επί του ΠΑΟΚ και καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση αυτή με τέτοιον τρόπο, ώστε να βγάλει στο γήπεδο των Πηγαδίων, το καλύτερο πρόσωπό της.

To θετικό για τον Γερμανό είναι πως δεν είχε απώλειες από το ντέρμπι του Σαββάτου. Ολοι ήταν από χθες στην διάθεσή του, με εξαίρεση τον Μάρτιν Τόνσο που συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας (διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο).

 

To Top