Αποφασίζει ο Ερασιτέχνης για τις τύχες του ποδοσφαίρου

Η σκληρή και πικρή πραγματικότητα της Γ’ εθνικής είναι προ των πυλών και ο Ερασιτέχνης Άρης είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων.

Ο ΑΣ θα είναι αυτός που θα ορίσει μια νέα διοικούσα επιτροπή (εφόσον δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις) που θα σηκώσει το βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μέχρι στιγμής επίσημα δεν υπήρξε εκτός από τον Γιώργο Γαλανό η εκδήλωση κάποιου συγκεκριμένου παραγοντικού ενδιαφέροντος, πέρα από φήμες και λόγια, σε σημείο που να υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις του συλλόγου.

Όπως επισημάνθηκε και χθες η πλευρά Γαλανού έκανε και επίσημα γνωστή την πρόθεσή της να πάρει την ποδοσφαιρική ομάδα στα χέρια της. Τόνισε ότι είναι διατεθειμένη να κρατήσει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και όλο το ρόστερ της, καταβάλλοντας κανονικά τα συμφωνηθέντα (όπως διατυπώθηκαν στα συμβόλαια) από την διοίκηση Στεφανίδη και ζήτησε να υπάρξουν άμεσα αποφάσεις γιατί ο χρόνος εξαντλείται και χρειάζονται μεταγραφές.

Ο ΑΣ ζήτησε εγγυήσεις από τον Γαλανό, ότι έχει την οικονομική δυνατότητα και οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται σήμερα και επίσημα, μετά το τέλος και της δικαστικής υπόθεσης για τον ορισμό νέας προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ.

To Top