ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζει ο Καρυπίδης για το θέμα του προπονητή, προτεραιότητα σε ξένο

Αποφασίζει ο Καρυπίδης για το θέμα του προπονητή, προτεραιότητα σε ξένο, με τον χρόνο για μια ακόμη φορά να μην είναι σύμμαχος του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Θοδωρής Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας καλούνται να λάβουν οριστικές αποφάσεις για το θέμα του προπονητή. Έχουν μπροστά τους την διακοπή του πρωταθλήματος, για να βρουν τον αντικαταστάτη, πριν ο Άρης αγωνιστεί στην Ξάνθη, εκεί που όλα δείχνουν πως υπάρχει πλέον η οριστική διάθεση να έχει νέο προπονητή στην τεχνική του ηγεσία.

Στον Άρη συνεχίζουν να θέλουν να βρουν λύση από το εξωτερικό, ωστόσο, αν και αυτή την φορά δεν προκύψει μία περίπτωση που να είναι δελεαστική τότε θα γίνει στροφή στην Ελλάδα, με σενάρια που βλέπουν στο φως της δημοσιότητας από την Αθήνα για την περίπτωση του Γιάννη Πετράκη.

Πάντα ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα είναι η περίπτωση του Μίκαελ Ένιγκ. Πρόκειται για εισήγηση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελου Χαριστέα, καθώς στο παρελθόν συνεργάστηκε μαζί του (Νυρεμβέργη), εκτιμά τις ικανότητές του και θεωρεί ότι είναι ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να ξεκολλήσει τον Άρη από την αγωνιστική κρίση. Ο Γερμανός προπονητής είχε συζητήσει με τους Θόδωρο Καρυπίδη, Άγγελο Χαριστέα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όμως το εμφατικό 4-0 του Άρη, “πάγωσε” τις εξελίξεις.

Ο Καρυπίδης θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα ότι η κατάσταση στην ομάδα και ο χρόνος δεν επιτρέπουν άλλη καθυστέρηση. Όποια κι αν είναι η απόφασή του σε συνεργασία με τον Άγγελο Τεζή οι κινήσεις πρέπει να είναι άμεσες. Εφόσον αποφασίσουν οριστικά σε νέο προπονητή, τότε αυτός πρέπει να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη και να πιάσει δουλειά.

To Top