Αποφασίζει ο Τσιώλης για τους «4», «προηγείται» ο Ουμπίντες

Η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε την Παρασκευή τα τέσσερα νέα αποκτήματά της. Ο Χαβιέρ Ουμπίντες, ο Καλίφα Σανκαρέ, ο Νοέ Ακόστα και ο Έλντιν Γιακούποβιτς δήλωσαν πως ήρθαν σε μεγάλη ομάδα και θα ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη αυτών που τους επέλεξαν μέσα στο γήπεδο και τώρα πλέον ο Σάκης Τσιώλης καλείται να αποφασίσει.

Το απόγευμα της Παρασκευής οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έκαναν την πρώτη τους προπόνηση και το απόγευμα του Σαββάτου, τα δελτία των παικτών έχουν βγει και ο Τσιώλης θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Εάν και ποιους θα πάρει μαζί του στην αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Θεσσαλός τεχνικός θα ζυγίσει πρόσωπα και πράγματα προκειμένου από τη μια να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα και από την άλλη να στοχεύσει στη μεγαλύτερη δυνατή ισχύ της, ώστε να επιτευχθεί το πρώτο τρίποντο της περιόδου.

Με βάση την κατάσταση που βρίσκονται, αλλά και τις ανάγκες της ομάδας ο Ουμπίντες έχει το… προβάδισμα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ακολουθεί ο Ακόστα, αν και ο τελικός κριτής είναι ο Σάκης Τσιώλης και μόνο αυτός…

To Top