Με τον Μιχάλη Σηφάκη… κόντρα στην Ξάνθη!

Μπορεί να βρέθηκε οκτώ μέρες στο Βέλγιο, αλλά η καρδιά του δεν έπαψε να χτυπάει στους ρυθμούς του Άρη. Ο Μιχάλης Σηφάκης είναι εδώ και ετοιμάζεται να βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης για το παιχνίδι με την Ξάνθη!
  

Ο Κρητικός τερματοφύλακας παρέμεινε σε ειδική κλινική στην Αμβέρσα στο Βέλγιο όπου υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο αριστερό του γόνατο και επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη ανοίγει μια νέα δύσκολη σελίδα για την επιστροφή του, μια και θα συνεχίσει εδώ το πρόγραμμα αποκατάστασης με βάση τις οδηγίες που του έχει δώσει ο Βέλγος καθηγητής που τον χειρούργησε.

Όπως έγινε γνωστό για περίπου ένα μήνα ο Σηφάκης θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και δεν θα προπονείται καθόλου. Το χαρακτηριστικό είναι ότι θα κυκλοφορεί με πατερίτσες. 

Στο Βέλγιο θα επιστρέψει τον Νοέμβριο για νέες εξετάσεις…

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο 27χρονος τερματοφύλακας ομολόγησε ότι έστω και με τις πατερίτσες θα είναι στο  Κλεάνθης Βικελίδης για να συμπαρασταθεί και αυτός στους συμπαίκτες του και στην προσπάθειά τους να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ξάνθη!

To Top