ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αποφασισμένοι για “μάχη” οι παίκτες του Άρη, θέλουν διακαώς την πρόκριση!

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν αντιληφθεί πλήρως την σοβαρότητα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, δείχνοντας αποφασισμένοι για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Με την χθεσινή του ομιλία προς τους ίδιους ο Μίχαελ Ένινγκ έστειλε το δικό του μήνυμα πρόκρισης: “Στην ρεβάνς με τον Ατρόμητο πρέπει να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά για ένα δύσκολο ματς στο οποίο πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να προκριθούμε αρκεί να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Σας έχω εμπιστοσύνη και θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να προκριθούμε για τον κόσμο μας και για τους εαυτούς μας”.

Στα αποδυτήρια υπάρχει από χθες η βεβαιότητα πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να “σφραγίσουν” το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά.

Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος πόθος του φετινού Άρη και για να γίνει πράξη, θα πρέπει αρχικά να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στους “4”, ώστε να πλησιάσει ένα βήμα πιο κοντά στην διεκδίκησή του.

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος θα κάνει το γνωστό του… παιχνίδι, θα κυριαρχήσει από πλευράς του η δύναμη, οπότε στον Άρη θα πρέπει άπαντες να είναι προετοιμασμένοι για “μάχη”.

 

To Top