Χωρίς κατηγορία

Αποφασισμένοι να ενισχύσουν την επίθεση, παρά τις δυσκολίες

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στον Άρη. Στο ίδιο έργο… θεατές  όσον αφορά τον επιθετικό. Πέρσι οι κίτρινοι προσπάθησαν μέχρι τέλους να αποκτήσουν τον κατάλληλο επιθετικό. Προσπάθειες και αγωνία.

Στο τέλος αποκτήθηκε ο Βικτοράς Γιάκομπ, ο οποίος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες ομάδας και κόσμου.

Φέτος, βέβαια, υπάρχουν δυο αντικειμενικές δυσκολίες.

Η πρώτη είναι χρήματα δεν υπάρχουν για να μπορέσουν οι κίτρινοι να μπουν δυνατά στην διεκδίκηση ενός παίκτη και προσπάθησαν να πάρουν κάποιον ως δανεικό χάρη στις σχέσεις που έχουν με διάφορες ομάδες στο εξωτερικό.

Η δεύτερη ήταν η δυσπιστία των ποδοσφαιριστών να έρθουν σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον, όπως αυτό της Ελλάδας, με τα τόσα προβλήματα και με άσχημη έξωθεν μαρτυρία.

Ο Άρης προσπάθησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό της μεταγραφικής περιόδου. Δεν τα κατάφερε, όμως, όπως λένε στην Αλκμήνης θα αποκτήσουν επιθετικό. Πλέον όμως μπορούν να αποκτήσουν μόνο ελεύθερους παίκτες μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας, η οποία χρειάζεται ενίσχυση κατά γενική ομολογία.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ πληροφορίες αναφέρουν ότι στην λίστα είναι δύο παίκτες. Ο ένας ο οποίος αγωνίζονταν στην Ισπανία φέρεται να έχει προβάδισμα και οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένο στάδιο και σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρχει και οριστική εξέλιξη.

Ο δεύτερος αγωνίστηκε στην Ολλανδία, έχει καλές συστάσεις και έχει γίνει κάποια επαφή προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει το θέμα, στην περίπτωση του χαλάσει του… Ισπανού.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Άρη θα αναζητήσουν την καλύτερη επιλογή, πλέον λόγω και τις διακοπής του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα, έχουν ορισμένες ημέρες επιπλέον για να μην βιαστούν, λαμβάνοντας την καλύτερη απόφαση για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

To Top