Κατσαβάκης: “Λογικά, μυαλωμένα και να ταυτιστούμε με τον παλμό της κερκίδας” (video)

Λογική, μυαλό και… έναν με τον κόσμο θέλει τους παίκτες του ο Μάκης Κατσαβάκης για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όπως τόνισε στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι για τον αυριανό αγώνα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη στην κάμερα της NOVA:

Το ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν καλό για τον Αρη. Τώρα που πέρασαν μερικές ημέρες, τι λέτε, τι δεν πήγε καλά στη Ν. Σμύρνη;

« Ο κορμός των πέντε-έξι παικτών, πάνω στους οποίους χτίζεται η ομάδα, βρέθηκαν σε πολύ άσχημη μέρα. Ισως επηρεασμένοι από την πρεμιέρα, αιφνιδιαστήκαμε από τον αντίπαλο. Προσπάθησα κι εγώ να δώσω κάποιες εξηγήσεις, έκανα κουβέντα με τα παιδιά, τους είπα να μην στενοχωρηθούν, διότι τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ. Πρέπει όμως να κλείσουμε την παρένθεση και να προχωρήσουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Τι πρέπει να γίνει, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη;

«Όταν χτίζεται μια ομάδα, τέτοιου είδους σκαμπανεβάσματα θα τα έχει. Σίγουρα βελτιωθήκαμε στο β΄ ημίχρονο, σε σχέση πάντα με την κακή εικόνα του α΄ ημιχρόνου. Θα πρέπει να παραλληλίσουμε το παιχνίδι αυτό με τα φιλικά που δώσαμε στην Ιταλία και ειδικά αυτό κόντρα στη Φιορεντίνα, αφήνοντας το πρέσινγκ και την απόδοσή μας, προφανώς στο σπίτι μας».

Στο προσκήνιο, λοιπόν, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Πως το περιμένετε;

«Βασικά, πρέπει να ενισχύσουμε τους εαυτούς μας με αυτοπεποίθηση και να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Εχουμε δει το ματς που έπαιξε με την Ξάνθη και να βγάλουμε ότι καλύτερο απέναντι σ΄ αυτή την ομάδα. Ο ΟΦΗ θέλει προσοχή, γιατί είναι μια ομάδα περίπου της ίδιας δυναμικότητας με τη δική μας. Χρειάζεται να παίξουμε λογικά, μυαλωμένα, να συνταυτιστούμε με τον παλμό του κόσμου που θα μας παροτρύνει και με όλες μας τις δυνάμεις να επιδιώξουμε την πρώτη μας νίκη».

Θα έχετε και κάποιους παίκτες καινούριους στη διάθεσή σας. Τον Ψυχογιό, τον Πουλίδο, τον Κοέλιο…

« Ο Κοέλιο προσπαθεί να καλύψει τον χάνδακα της απροπονησίας με την έννοια του ότι δεν είχε μπει σε προετοιμασία, κάνοντας προπονήσεις μόνος του. Ο Πουλίδο έλειψε, εξαιτίας του τραύματός του. Τώρα επανέρχεται και ενδεχομένως να ξεκινήσει το παιχνίδι. Όπως επίσης και ο Ψυχογιός.».

Στον απέναντι πάγκο θα βρίσκεται ο Νίκος Αναστόπουλος με τον οποίο τρέχατε στην ίδια κούρσα για τη θέση του προπονητή το καλοκαίρι..

«Ο Νίκος είναι ένας αξιόλογος συνάδελφος με μεγάλες επιτυχίες. Θα πρέπει να αντιμετωπίσω και τον ίδιο και την ομάδα του με μεγάλο σεβασμό».

Ακολουθεί διακοπή. Συμφωνείτε πως θα κάνει καλό στον Αρη;

« Θα είναι καλή η διακοπή εάν την Κυριακή πάρουμε νικηφόρο αποτέλεσμα. Διότι θα ήμαστε ήρεμοι να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας, πάνω στη σκέψη της τρίτης μεταγραφής του επιθετικού».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη

To Top