Το όνειρο του Σουνά και η πρόκληση του “Κλεάνθης Βικελίδης”! (video)

Η επαγγελματική καριέρα του Δημήτρη Σουνά δεν ξεκίνησε με το δεξί, όμως ο νεαρός επιθετικός παρότι αλλιώς είχε ονειρευτεί το ντεμπούτο του στην Σουπερλίγκα, δεν χάνει το κουράγιο του και περιμένει πως και πως τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Δημήτρης Σουνάς μίλησε στην κάμερα της NOVA για το αυριανό παιχνίδι:

Δημήτρη, το ξεκίνημα δεν ήταν καλό στη Νέα Σμύρνη, όμως επιβάλλεται να γυρίσετε σελίδα..

« Ακριβώς. Η εικόνα που δείξαμε, κόντρα στον Πανιώνιο, δεν ήταν καθόλου καλή. Το άγχος μας κατέβαλε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πλέον, ξεχνάμε ότι έχει γίνει και πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε με τον ΟΦΗ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Πάντως η Νέα Σμύρνη ήταν σημαδιακή για σένα, λόγω του ότι εκεί, έκανες το πρώτο σου ματς στη μεγάλη κατηγορία. Πως ήταν τα πράγματα;

« Ονειρευόμουν κάτι διαφορετικό, κάτι καλύτερο, διότι δεν περίμενα να τελειώσει έτσι το βράδυ, να χάσουμε και να είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, αλλά για μένα δεν παύει να ήταν μια πολύ καλή εμπειρία».

Ηταν ένα δικό σου όνειρο που έγινε πραγματικότητα;

« Ακριβώς! Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Από μικρός δουλεύω, περιμένοντας αυτή τη στιγμή η οποία ήρθε!».

Και τώρα πας για την πραγματοποίηση ενός δεύτερου ονείρου. Να αγωνιστείς για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στο «Κλ. Βικελίδης».

«Αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Θέλω πολύ να παίξω στο «Κλ. Βικελίδης» με τον κόσμο μας και να ανταποδώσουμε τη στήριξή τους καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Το ματς με τον ΟΦΗ πως το περιμένεις; Πολλοί λένε, παρότι ξεκίνημα ακόμη του πρωταθλήματος, πως ο Αρης δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια.

« Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς, να μη σκεφτόμαστε τίποτ΄ άλλο και να πάρουμε τους τρεις πόντους, ώστε να ανεβούμε βαθμολογικά. Αυτό πρέπει να γίνει, γιατί αν μας πάρει κι αυτό το ματς από κάτω, τότε θα είμαστε πολύ δύσκολα».

Πως είναι τα πράγματα για σένα, στη πρώτη σου χρονιά ως επαγγελματίας;

« Είναι πολύ καλά, τα παιδιά με στηρίζουν, μου δίνουν συμβουλές , ειδικά οι μεγαλύτεροι. Μου λένε πώς να στέκομαι στην ομάδα, πώς να συμπεριφέρομαι και αυτό με βοηθά πάρα πολύ!».

Ο προπονητής σου, ο Μάκης Κατσαβάκης,  λέει συνεχώς πάρα πολύ καλά λόγια για σένα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό, χαίρομαι που με εμπιστεύεται ο προπονητής μου, χαίρομαι που μου δίνει τις ευκαιρίες και εγώ από την πλευρά μου, προσπαθώ να το ανταποδώσω όσο καλύτερα μπορώ».

 Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Δημήτρη Σουνά

To Top