ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος για αγωνιστική αντεπίθεση, μόνο τρίποντο και τίποτα άλλο στα Πηγάδια! (PRESSARIS LIVE 17:00)

Εκεί όπου όλα… γύρισαν ανάποδα πέρσι, εκεί και φέτος ο Άρης ψάχνει την απαρχή της αγωνιστικής του αντεπίθεσης! Οι “κιτρινόμαυροι” με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Μίχαελ Ένινγκ, αντιμετωπίζουν σήμερα (PRESSARIS, 17:00, ΕΡΤ) στα Πηγάδια την Ξάνθη, για την 7η αγωνιστική, με μοναδικό στόχο την 2η φετινή τους νίκη!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, ο Μίχαελ Ένινγκ, θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί, ώστε να “ανασάνει” βαθμολογικά η ομάδα, αλλά και να αποκτήσει την ψυχολογία που πρέπει, προκειμένου να γίνει και πιο εύκολο το έργου του ίδιου στη συνέχεια.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής μόλις 5 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές, με τους γηπεδούχους να έχουν 15 και να είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό για τα δεδομένα τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Η διαφορά φυσικά των δύο ομάδων δεν αντικατοπτρίζεται στον βαθμολογικό πίνακα, με τον Άρη να καλείται να αποδείξει αυτό που πιστεύουν όλοι, πως είναι καλύτερη ομάδα από την Ξάνθη, αλλά έχει αδικήσει τον εαυτό του με ορισμένες εμφανίσεις του, στις πρώτες αγωνιστικές, ως προς την συγκομιδή βαθμών.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον τραυματία Κουέστα, ενώ άφησε εκτός αποστολής τους Ντουάρτε, Μενέντεθ και Κωνσταντινίδη.

Η αποστολή του Άρη:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Χατζηνάκος (Δράμας)
4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)
VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
AVAR: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)
Παρατηρητής: Βλάχος (Γρεβενών)

To Top