ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε αυτούς “ποντάρει” ο Ένινγκ για νικηφόρο ντεμπούτο!

Ο Μίχαελ Ένινγκ δείχνει να έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει σήμερα κόντρα στην Ξάνθη, με ελάχιστες έως και… καθόλου αλλαγές, συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Γερμανός τεχνικός στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας δεν πρόκειται να τολμήσει ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη, θα εμπιστευτεί κυρίως αυτήν που επιλέχθηκε στα τελευταία ματς κι ας μην είχε τα απαιτούμενα αποτελέσματα. Άλλωστε ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος, πως δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο (μόλις μία εβδομάδα) για να αλλάξει πολλά πράγματα και πως το μεγαλύτερο ρίσκο θα ήταν να… ταρακουνήσει την ομάδα με πολλές αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε σύστημα.

Ετσι, σε σχηματισμό 4-2-3-1, στο τέρμα θα είναι ο Φαμπιάν Έμαν, με τους Ντάνιελ Σούντγκρεν και Μιχάι Κόρχουτ στα άκρα της άμυνας. Φραν Βέλεθ ο ένας κεντρικός αμυντικός, με τον Λίντσεϊ Ροζ να έχει το προβάδισμα έναντι του Γιώργου Δεληζήση.

Στα χαφ, οι Λούκας Σάσα και Χαβιέ Ματίγια, με τον Μπράουν Ιντέγε στην κορυφή, τον Μπρούνο Γκάμα πίσω του και στις πτέρυγες τους Νικολά Ντιγκινί και Γιάννη Φετφατζίδη.

Η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας θα δώσει έναν άλλον αέρα, ένα επιπλέον κίνητρο -από τα ήδη υπάρχοντα και εξαιρετικά σημαντικά- στους παίκτες για να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι στον νέο τους προπονητή, προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.

Επομένως, αν γίνουν αλλαγές, η μία που “παίζει” είναι στον παρτενέρ του Φραν Βέλεθ και ίσως κάποια αλλαγή στην επιθετική τριάδα πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε με τον Ντάνιελ Λάρσον να έχει τις πιθανότητές του για να πάρει φανέλα βασικού από τον Μπρούνο Γκάμα.

 

 

To Top