ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κάντo ξανά όπως πέρσι! Παρόμoιες συνθήκες, αλλαγμένα πρόσωπα, αλλά ίδιο γήπεδο και στόχος…

Με την πλάτη στον τοίχο στην τελευταία του επίσκεψη στα Πηγάδια της Ξάνθης ο Άρης, το ίδιο και στη σημερινή…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Διαφορετικοί λόγοι και καταστάσεις, όμως κοινός παρανομαστής και των δύο περιπτώσεων, η επιτακτική ανάγκη για τους τρεις βαθμούς.

Τότε, εφόσον ο Άρης δεν έφευγε νικητής από τα Πηγάδια, δύσκολα θα γυρνούσε το… κουμπί. Ενδεχομένως μετά από εκείνο το ματς να έψαχνε και για νέο προπονητή, καθώς δεν θα έμενε ο Σάββας Παντελίδης που έπαιζε το μέλλον του στην ομάδα, σε 90 λεπτά.

Συν τις άλλοις, θα έμενε αρκετά πίσω στην διεκδίκηση της 5άδας, άρα θα έβαζε σε τεράστιο κίνδυνο το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο και εν τέλει εξασφάλισε. Ήρθε η νίκη με ο-1 με το γκολ του Ματέο Γκαρσία, για να ακολουθήσουν δύο τρίποντα με ΠΑΣ (1-0) και Αστέρα Τρίπολης (0-3) προκειμένου η ομάδα να βρει την δρόμο της και να μπει σε θέση ισχύος για την Ευρώπη.

Φέτος, ο Άρης θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Μίχαελ Ένινγκ, όμως οι πέντε βαθμοί σε έξι αγωνιστικές τον έχουν φέρει σε δύσκολη βαθμολογική θέση, καθώς ενδεχόμενη απώλεια θα τον αφήσει πάρα πολύ πίσω στην μάχη των play offs.

Επομένως, όπως τον περασμένο Iανουάριο, έτσι και τώρα, η νίκη στα Πηγάδια είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα, προκειμένου και φέτος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, στο ίδιο μέρος, όπως έγινε και πέρσι…

Οι παίκτες του Άρη ξέρουν από δύσκολες καταστάσεις και απαιτητικά ματς και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν. Επομένως, είναι στο χέρι τους να αλλάξουν τα πράγματα, αρχής γενομένης από την Ξάνθη την Κυριακή…

 

To Top