ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος και… ψυχωμένος στο Περιστέρι ο Άρης, σφραγίζει το εισιτήριο για τα ημιτελικά! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας περνάει από το… Περιστέρι για τον Άρη, που σήμερα (PRESSARIS, 19:00, Cosmotesport 1) αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, στην ρεβάνς του 0-0, την προηγούμενη εβδομάδα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Νίκη ή ισοπαλία με σκορ. Αυτά τα δύο, “σφραγίζουν” στο 90λεπτο το “εισιτήριο” του Άρη στα ημιτελικά της διοργάνωσης! Υπάρχει, φυσικά, και η ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, εφόσον οι δύο ομάδες μείνουν μακριά από το γκολ, για δεύτερο σερί ματς, αλλά και στην ημίωρη παράταση…

Η χθεσινή παρουσία του κόσμου του Άρη στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, για να… ξεπροβοδίσει την αποστολή, απέδειξε για μία ακόμα φορά, το πόσο μεγάλη ανάγκη έχει ολόκληρος ο οργανισμός του συλλόγου, την κατάκτηση αυτού του Κυπέλλου. Για να επιτευχθεί, όμως, ο τελικός στόχος θα πρέπει να γίνει σήμερα ένα σημαντικό βήμα.

Ο Μπράουν Ιντέγε δεν κατάφερε τελικά να είναι απολύτως έτοιμος για την ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο και αποκλείστηκε από την αποστολή, στην οποία συμμετέχει ο Ντάνιελ Μαντσίνι που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του. Εκτός και οι Νίκο Μαρτίνες και Μάρτιν Τόνσο, για λόγους τακτικής από τον Μίχαελ Ένινγκ.

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Γκάμα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Σάσα, Αμπού Μπα, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

ΒΡΕΣΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΝΗΣ ΣΤΟ VAR

Ο Γιώργος Βρέσκας από τον σύνδεσμο Πιερίας σφυρίζει τον Άρη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πλευρό του Βρέσκα ως βοηθοί ορίστηκαν οι Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) και Μιχάλης Δημόπουλος (Δυτ. Αττική), 4ος ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) και στο VAR οι Κώστας Κοτσάνης (Δράμας) και Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), ενώ παρατηρητής είναι ο Γιώργος Σταθόπουλος.

To Top