Η Γουάντι Ντέγκλα θέλει τον Δέλλα για αντί-Γκώνια

Η Γουάντι Ντέγκλα επιμένει ελληνικά και έχει προσεγγίσει τον Τραϊανό Δέλλα ως διάδοχο του Τάκη Γκώνια. Το σκέφτεται ο 44χρονος για την ομάδα της Αιγύπτου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

ΗΓουάντι Ντέγκλα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (11/2) τη λύση της συνεργασίας με τον Τάκη Γκώνια, ωστόσο επιμένει ελληνικά σε σχέση με τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της.

Η ομάδα της Αιγύπτου έχει κάνει πρόταση στον Τραϊανό Δέλλα για ν’ αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Ο “Κολοσσός” παραμένει άνεργος μετά την αποχώρησή του από τον Παναιτωλικό κι έχει απορρίψει προτάσεις στο διάστημα αυτό που ήταν ελεύθερος.

Ο Δέλλας, ωστόσο, ακόμη δεν έχει λάβει την απόφασή του. Βρίσκεται Ελλάδα και δεν έχει ταξιδέψει στην αφρικανική χώρα. Όλα είναι ανοικτά προς το παρόν, παρά τη θετική διάθεση που υπάρχει. Η Γουάντι Ντέγκλα έχει συγκεντρώσει μετά από 17 ματς συνολικά 14 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία (17η) θέση του πρωταθλήματος.

Θα δώσει μάχη για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Στο ρόστερ της βρίσκεται κι ένας ακόμη Έλληνας. Ο Βασίλης Μπούζας είχε ακολουθήσει τον Τάκη Γκώνια στο Κάιρο.

To Top