ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα για τη νίκη και στη Νίκαια ο Άρης κόντρα στον Ιωνικό (17.00 – PRESSARIS LIVE)

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα κόντρα στον Ιωνικό είναι άπαντες στον Άρη για το σημερινό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League στη Νίκαια (17.00).

Μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας ωστόσο τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα.

Ο Ιωνικός μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στην Πάτρα και σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί (Παναθηναϊκός, Κολοσσός, ΑΕΚ, Λαύριο, Προμηθέας) έχει «στοχεύσει» το παιχνίδι με τον Άρη, θέλοντας να πάρει τους δύο βαθμούς.

Το ίδιο θέλει βέβαια και η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Σταύρου Σχίζα και του Γιάννη Σιδηροηλία, με τον δεύτερο να μένει εκτός για περίπου έναν μήνα μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς.

Σακούρ Τζούστον, Άντονι Κάουαν JR, Νίκος Καμάρας, Σταύρος Σχίζας, Μάικλ Φίνκε, Στέλιος Πουλιανίτης, Κυριάκος Πετανίδης, Έρικ Λόκετ, Όμηρος Νετζήπογλου, Ζίριους Ουίλιαμς, Ολιβιέ Χάνλαν, Θωμάς Κώττας αποτελούν την κιτρινόμαυρη αποστολή που θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό στο κλειστό του «Πλάτωνα».

«Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο και εκτός έδρας, όπως στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ένα από τα κλειδιά της αναμέτρησης είναι τα αμυντικά ριμπάουντ και ο έλεγχος του ρυθμού» σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Θεοδόσης Παραλίκας, μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη.

Διαιτητές της αναμέτρησης, που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το ERTFlix, είναι οι Τσαρούχα, Συμεωνίδης, Μαλαμάς, με τους ανθρώπους του Άρη να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τον ορισμό της πρώτης διαιτητή, κυρίως λόγω της περσινής «σφαγής» στο Παλέ για το Άρης-Κολοσσός. Κομισάριος του αγώνα ο Ντίνος.

To Top