ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαντσίνι: Έργα και ημέρες του “πασπαρτού” μέχρι το… τανγκό της επιβράβευσης (videos)

“Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του Άρη ότι θα δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε”… Με αυτά τα λόγια ο Ντάνιελ Μαντσίνι είχε… συστηθεί στον κόσμο του Άρη στις 28 Αυγούστου 2019, όταν έβαζε για πρώτη φορά την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους.

Ο Αργεντίνος που ήρθε ως… αντί-Γκαρσία πέρασε από χίλια-κύματα, γνώρισε καλά τι σημαίνει πάγκος, εξέδρα, πίεση, αλλά ήταν πάντα με ένα χαμόγελο και το πείσμα ζωγραφισμένα στο πρόσωπο του.

Από χθες έβαλε φαρδιά-πλατιά μια ακόμη υπογραφή σε ένα… κιτρινόμαυρο συμβόλαιο, ανανεώνοντας την συνεργασία του με τον Άρη μέχρι το 2024!

Μέχρι να γίνει αυτό, πρόλαβε και έχει καταγράψει από το καλοκαίρι του 2019 με τον Άρη 69 συμμετοχές με έξι γκολ και έξι ασίστ σε σύνολο 3.700 λεπτών.

Πρόκειται φυσικά για το “πασπαρτού” του Άρη, μια και έχει παίξει σε όλες τις θέσεις τις μεσοεπιθετικές ακόμα και δεξί μπακ!

Ξεχωριστά σχεδόν όλα του τα γκολ… Φέτος κόντρα στον Ατρόμητο, πέρσι στο πρωτάθλημα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και στην Τούμπα, όπως και στα πλέι οφ με την ΑΕΚ, Αστέρα και στο κύπελλο πάλι με τον Αστέρα. Πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα; Παλικαρίσιο, αλλά συνοδεύτηκε με έναν πικρό αποκλεισμό, κόντρα στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Η συμφωνία για την επέκταση είχε ήδη γίνει τον περασμένο Αύγουστο, όταν βρέθηκε η “χρυσή τομή” και οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2024. Πρόκειται σίγουρα για μια ανανέωση… επιβράβευσης του 24χρονου επιθετικού, ο οποίος αποτελεί έναν από τους αθόρυβους και ουσιαστικούς ποδοσφαιριστές, αλλά παράλληλα του δίνει και το κίνητρο να ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

Όπως φάνηκε από το ξεκίνημα της σεζόν, όντας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Άρη. O Μαντσίνι σίγουρα πήρε αρκετές ευκαιρίες από τους προπονητές του Άρη τα τελευταία χρόνια και τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα περιμένουν να κάνει την υπέρβαση, “επιστρέφοντας” την εμπιστοσύνη που έχει πάρει.

Ήδη άρχισε να… επιστρέφει αρκετά πάνω στο χορτάρι. Κατά μια άσχημη συγκυρία, όταν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα τραυματίστηκε, όμως σίγουρα είναι μαχητής και ξέρει καλά το “παιχνίδι της υπομονής”.

 

To Top