ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένος! Στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Άρης για ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Τρίτο σερί ντέρμπι για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 19:30, NS1) εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, με στόχο το αποτέλεσμα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αρχική επιθυμία του Σάββα Παντελίδη είναι η ομάδα του να παραμείνει για 7ο σερί ματς αήττητη στο πρωτάθλημα και να διατηρήσει την εξαιρετική εικόνα που δείχνει το τελευταίο διάστημα, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Απέναντι στους “κιτρινόμαυρους” ο Ολυμπιακός που σε 23 αγώνες έχει συγκεντρώσει 54 βαθμούς (στο -7 από την πρώτη θέση) και θέλει απεγνωσμένα τη νίκη, καθώς το κλίμα δεν είναι και τόσο καλό, μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Ο Άρης από την πλευρά του θέλει το αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρήσει ή να αυξήσει την διαφορά από τον Παναθηναϊκό, +6 ή +8 αντίστοιχα, όπως επίσης και από τον Παναιτωλικό που αυτή τη στιγμή είναι στο -7 από τους “κιτρινόμαυρους”. Παράλληλα, θέλει να μειώσει ή να διατηρήσει ως έχει η διαφορά από την 3η θέση, ειδικά μετά τη χθεσινή “λευκή” ισοπαλία της ΑΕΚ. Η ομάδα του Παντελίδη έχει την ευκαιρία να φέρει τη διαφορά στο -4 ή να την διατηρήσει στο -6.

Με 18 παίκτες στην αποστολή ταξίδεψε στον Πειραιά ο Άρης. Σε αυτή δεν βρίσκεται τελικά ο Μαρτίν Τόνσο, καθώς αν και προπονήθηκε όλη την εβδομάδα κρίθηκε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί και έτσι ο Σάββας Παντελίδης τον άφησε εκτός, όπως το ίδιο έπραξε και με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Εκτός και ο Νικολά Ντιγκινί που είναι τραυματίας.

Αναλυτικά: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Fran Velez, Younes, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Σαββίδης.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νίας) – Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας)

4ος: Γιώργος Τάσης (Ηπείρου)

 

To Top