Αποφεύγονται οι εκπλήξεις, δύο οι βασικές… σταθερές ενόψει Δράμας

Αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Δράμα ο Ντομπρασίνοβιτς έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα στελεχώσουν τις δύο από τις τρεις γραμμές της διάταξης του Άρη.

Άμυνα και κέντρο έχουν “κλειδώσει” με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να εμμένει παράλληλα και στο αγαπημένο του 4-4-2. Αποφεύγονται οι εκπλήξεις και οι δοκιμές, με τους έξι από τους επτά συνολικά να διατηρούν την θέση τους στην αρχική ενδεκάδα μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Το απόλυτο δεν κατέστη δυνατόν μετά τον τραυματισμό του Βάσκο Φερνάντες.

Τον Πορτογάλο θα τον αντικαταστήσει ο Γκόλιας που θα έχει ως παρτενέρ του τον Σαμαρά, ενώ από τα άκρα θα τους πλαισιώσουν οι Λιόλιος αριστερά και Γεωργιάδης δεξιά. Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει για ακόμα ένα παιχνίδι ο Φυσέκης.

Η δεύτερη… σταθερά του Μαυροβούνιου τεχνικού έχει να κάνει με τον χώρο του κέντρου εκεί όπου Καλογέρης και Σανιά θα έχουν την ευκαιρία να “σβήσουν” με την εμφάνιση τους την μέτρια παρουσία τους στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής.

To Top