Παρατείνεται η αγωνία για Πόι, δεν υποχώρησαν οι ενοχλήσεις

Eνισχύεται ο προβληματισμός που απορρέει από την κατάσταση του Μάουρο Πόι, καθώς οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν υποχώρησαν ούτε χθες, με τον Αργεντινό να ακολουθεί για ακόμα μία μέρα ατομικό πρόγραμμα σε πολύ χαλαρούς,όμως, ρυθμούς.

Στο τεχνικό τιμ αποφεύγουν ακόμα και σαν σκέψη το ενδεχόμενο απουσίας του αρχηγού της ομάδας από το παιχνίδι της Κυριακής με την Δόξα Δράμας, καθώς θα έρθει να προστεθεί κι αυτή στις ήδη υπάρχουσες των Φερνάντες -κατά κύριο λόγο- και Σουνά.

Ο πρώτος σκόρερ των “κίτρινων” αναμένεται να δοκιμάσει σήμερα το πόδι του και αν διαπιστώσει ότι οι ενοχλήσεις παραμένουν τότε ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς θα αναγκαστεί να διαφοροποιήσει αρκετά από τα σχέδια του για το παιχνίδι με την Δράμα και να εντείνει τις δοκιμές για την κορυφή της επίθεσης για παν ενδεχόμενο.

Ήδη, τις τελευταίες δύο μέρες δίνει… χρόνο στο δίδυμο Καπνίδη-Κωνσαντινίδη, το οποίο δεν αποκλείεται να ξεκινήσει το παιχνίδι στην απευχθείσα περίπτωση που ο Πόι δεν καταφέρει να θέσει τις υπηρεσίες του στον Μαυροβούνιο τεχνικό.

To Top