Αποφυλακίζεται ο Μισούνοφ!

Μετά από δύο χρόνια κράτησης στις φυλακές Διαβατών, ο Μιχάλης Μισούνοφ θα αποφυλακιστεί με ομόφωνη απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο “ethnos.gr” “αποφυλακίζεται μετά από δύο χρόνια κράτησης ο πρώην καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Μισούνοφ, ο οποίος βρίσκονταν στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης , μετά την καταδίκη του για κατοχή οπλοστασίου.

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Θεσσαλονίκης, όπου συζητήθηκε σχετική αίτηση του 47χρονου παλαίμαχου αθλητή, ανέστειλε ομόφωνα -και παρά την περί του αντιθέτου εισήγηση του εισαγγελέα της έδρας- την εκτέλεση της ποινής που του επιβλήθηκε από το πρωτόδικο δικαστήριο, αντικαθιστώντας την κράτησή του με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής ίχε καταδικαστεί από το Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 8 μηνών, γιατί κατείχε μία ρουκέτα και δύο εκτοξευτήρες αντιαρματικών ρουκετών RΡG.
Απολογούμενος στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι παρέλαβε το οπλοστάσιο για φύλαξη από φίλο του που πέθανε και που δραστηριοποιούνταν σε κυκλώματα προστασίας νυχτερινών κέντρων.

Να σημειωθεί ότι ο Μ. Μισούνοφ εμπλέκεται και σε υπόθεση με πλαστές πιστωτικές κάρτες, η οποία πάντως εκκρεμεί στα ποινικά δικαστήρια”.

To Top