Αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους ο Μπονούτσι: «Κλείνει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου»

O Λεονάρντο Μπονούτσι αποχαιρέτησε τη Γιουβέντους με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα social media, τονίζοντας πως «κλείνει το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής του».

Η Ουνιόν Βερολίνου έκανε ένα πολύ μεγάλο «μπαμ», καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι, που θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Ιταλίας.
Κάπως έτσι, για τον σπουδαίο Ιταλό κεντρικό αμυντικό κλείνει μία πορεία 12 ετών (σε δύο θητείες) στη γηραιά κυρία, με τον ίδιο να ποστάρει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα social media, εκφράζοντας τα συναισθήματά του για την αποχώρηση από τη Γιούβε.

Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Είμαι ο Λεονάρντο Μπονούτσι. Παίζω επαγγελματικά ποδόσφαιρο 19 χρόνια. Σε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα δέσμευσης και αφοσίωσης, ξέρω ότι ήμουν ένα διχαστικό άτομο, γι’ αυτό όλη η αγάπη που πήρα ήταν πάντα ανακατεμένη με πολλά περισσότερα. Όντας αληθινός με τον εαυτό μου σήμερα, σας κοιτάζω στα μάτια, οπαδούς και κριτές, γιατί μια ιστορία σαν αυτή αξίζει σεβασμό.
Τι καταφέραμε μαζί το είπε ο καιρός, δεν ήταν εύκολο να χτιστεί και δεν θα επαναληφθεί. Αλλά η καρδιά είναι ικανή για μεγάλη μνήμη, το ξέρετε πολύ καλά. Οπαδοί της Γιουβέντους, σήμερα κλείνω το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου. Ονειρευόμουν ένα δίκαιο τέλος, η δυνατότητα να το κλείσω μαζί σας, δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά ο χρόνος για άλλη μια φορά θα υπάρχει, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Θα είμαι πάντα εγώ, ίδιος Λεονάρντο, ακόμα ο ίδιος Μπονούτσι».

To Top