Αποχωρεί ο Γιαννακόπουλος από τον Παναθηναϊκό: “Προδοσία από το ίδιο μου το αίμα!”

Μέσα από έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πληροφόρησε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Παναθηναϊκό! Η μεγαλύτερη είδηση δεν είναι μόνο η αποχώρηση του, όσο η ευθεία επίθεση στον θείο του Θανάση Γιαννακόπουλο, τον οποίο κατηγόρησε και για την φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

“Δεν είναι ευχάριστα αυτά που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε την ΚΑΕ, μέχρι το 2002 είχε αναλάβει ο Παύλος και μετά ο Θανάσης. Έχοντας αποχωρήσει αυτοί οι δύο ψάξαμε επενδυτές αλλά δεν κατέστη δυνατό και αποφάσισα να μπω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο σε όποιο επίπεδο μπορώ.

Όταν ζήτησα από τους ανθρώπους τους Θανάση Γιαννακόπουλου τα οικονομικά στοιχεία, με κοροΐδεψαν οικτρά. Η εικόνα των οικονομικών δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί τους χρωστούσε πολλούς μήνες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κι αυτό συνέβη και με πολλούς παίκτες. Υπάρχουν αποδείξεις.

Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τα καταφέρω. Πολλοί από εσάς μου έχετε κάνει πόλεμο, πολλοί από τους φιλάθλους με κατηγόρησαν πως έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Δεν μίλησα όμως. Στα 38 μπορώ να δεχτώ τα πάντα, όχι όμως την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Κάνω τις μετοχές μου δώρο στον Θανάση Γιαννακόπουλο ή όποιον άλλον μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ΚΑΕ. Αν δεν τις πάρει κανείς, τότε θα τις δώσω στον ερασιτέχνη” ήταν τα λόγια του.

Αποχώρησε χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις με “σπασμένη” φωνή και δάκρυα στα μάτια αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top