Ο άσος της Εστορίλ, αλλά και ώρα να… μαδήσουμε τις “τουλίπες”

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Mετά και την ολοκλήρωση των ομίλων του Europa League επιστρέφουμε απο σήμερα στα εγχώρια πρωταθλήματα με τη Β’ Ολλανδίας να έχει την τιμητική της.

Παρ’ όλα αυτά η πρόταση της ημέρας έρχεται από την Πορτογαλία και είναι ο «Άσσος» της Εστορίλ με αντίπαλο τη Σετούμπαλ. Η γηπεδούχος Εστορίλ θα προσπαθήσει σήμερα να επιστρέψει στις επιτυχίες, καθώς η ήττα της 10ης αγωνιστικής «πήρε τη σκυτάλη» από δύο «κολλητές» νίκες για το πρωτάθλημα.

Από την άλλη η Σετούμπαλ αγνοεί για τρεις αγωνιστικές τη νίκη και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στη Β’ Ολλανδίας πάμε με τον «Ασσο» της Μάαστριχ στον αγώνα με τη Φόλενταμ σε απόδοση 2.03. Μπορεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της να είναι αήττητη και στο φετινό Πρωτάθλημα να έχει υποστεί μόλις μία ήττα μετά από 15 ματς (9-5-1), αλλά προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Οπότε ήρθε η ώρα για τη νίκη, ώστε να ξαναδεί κορυφή.

Στην αναμέτρηση Άπελντορν – Άλμερε Σίτι έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 1.81. Οι γηπεδούχοι αναζητούν επειγόντως μία νίκη, τη χαρά της οποίας αγνοούν εδώ και έξι παιχνίδια. Το τελευταίο της τρίποντο το πανηγύρισαν στις 19 Οκτωβρίου κόντρα στην Έμεν με 6-1 και στα ματς που ακολούθησαν μετρουν τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έτσι το «τρίποντο» σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη, ώστε να ανασάνουν βαθμολογικά. Τέλος τα «Μονά» κλείνουν με τον «Άσσο» της Άαλεν κόντρα στην Ντούισμπουργκ σε απόδοση 2.10.

 

Στις «Μπόμπες» έχουμε ξεχωρίσει το Χ2 της Φέενταμ με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ίγκλς σε απόδοση 2.50. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά, καθώς στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν πανηγύρισαν μόλις ένα τρίποντο. Από την άλλη πλευρά η Φέενταμ στα έξι τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες, οι δύο από τις οποίες ήρθαν μακριά από την έδρα της και σήμερα είναι ικανή να φύγει με αποτέλεσμα από το «De Adelaarshorst». Τέλος για την Τουρκία πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Μερσίν με αντίπαλο την Ελαζιγκσπόρ σε απόδοση 2.25. Οι γηπεδούχοι είναι χωρίς νίκη εντός έδρας φέτος (0-4-3). Πάνω κάτω ισάξιες ομάδες με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε καλύτερο «φεγγάρι».

Έχει καταφέρει να κλείσει για τα καλά τα στόματα στους αμφισβητίες του ο Παναθηναϊκός, που αν κερδίσει απόψε την Ούλκερ, θα ανέβει στην κορυφή του ομίλου και θα δεχθεί το δώρο που του έκανε χθες βράδυ η Καντού. Ο Παναθηναϊκός έχει φορτσάρει για τα καλά και με νίκη απόψε έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου. Ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια του απέναντι στην Τουρκική ομάδα, με τις συγκυρίες να φέρνουν και τη μεγάλη επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στο ΟΑΚΑ.

Ο ρυθμός που έχει πιάσει ο Παναθηναϊκός και η φόρα που θα έχει, μας σπρώχνουν στο να τον εμπιστευτούμε για το αποψινό ματς. Θα πάμε επίσης και με το ψηλό σκορ στο παιχνίδι, μιας και πιστεύουμε ότι η Φενέρ θα ακολουθήσει στον γρήγορο ρυθμό που θα προσπαθήσει να επιβάλει από την αρχή η ελληνική ομάδα. Παναθηναϊκος -3 (1.80) & Over 146.5 (1.83).

 

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top