Είμαστε Άρης, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες!

Γεια σας φίλοι του βόλεϊ και του Άρη! Μετά από αρκετές μέρες τα ξαναλέμε. Μεσολάβησαν δυο ήττες για την ομάδας, με τον Παμβοχαϊκό, αλλά και στην Λευκορωσία.

Το παιχνίδι με το Βραχάτι η ομάδα μας έχασε με το βαρύ 3-0 από την σε ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι θα ήτανε δύσκολο από την αρχή, μιας και ο Παμβοχαϊκός είναι από τις καλές ομάδες τις φετινής Α1 κατηγορίας.

Προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που παίξαμε στην Λευκορωσία. Ένα πράγματι δύσκολο και κοπιαστικό ταξίδι, μακρινό σε απόσταση.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-1 σκορ. Παλέψαμε, αυτό κανείς δεν μπορεί να το παραγνωρίσει, όμως η πρόκριση είναι ακόμη στα χέρια μας. Την ερχόμενη Τετάρτη θα κριθούν όλα στο Αλεξάνδρειο, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας με τον κόσμο της δίπλα, έχει τις δυνατότητες να περάσει στην επόμενη φάση. Μπορούμε και το πιστεύουμε όλα τα παιδιά.

Φυσικά προηγείται ο αγώνας του Σαββάτου, στον οποίο αντιμετωπίζουμε την ομάδα τις Κηφισιάς. Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Υπάρχει κούραση από το ταξίδι και τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια και του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε… Είμαστε Άρης και πάντα παλεύουμε για τις νίκες.

Να περνάτε καλά! Εύχομαι νίκες σε όλα τα τμήματα του Άρη το Σαββατοκύριακο.

To Top