ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχωρεί ο Λάσκαρης! Ολοκληρώνεται η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ!

Την ύστατη στιγμή φαίνεται πως υπάρχει… ζωή στον μπασκετικό Άρη! Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS βρίσκεται στο τέλος της η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ από το Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος σύντομα θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Μετά την παύση της λειτουργίας της πενταμελούς επιτροπής που είχε ορίσει ο Ερασιτέχνης Άρης για τις συνομιλίες με τον Λάσκαρη, αφού δεν οδήγησαν σε κάποιο αποτέλεσμα, εμφανίστηκε άνθρωπος από την οικογένεια του Άρη (και κάτοχος διαρκείας επί χρόνια), ο οποίος έχει στο πλευρό του επιχειρηματίες από Θεσσαλονίκη και Αθήνα και είχε ήδη ξεκινήσει επαφές με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες αυτός είναι που ολοκληρώνει την μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας και την οριστική απεμπλοκή του Λάσκαρη από τον μπασκετικό Άρη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει προτίθεται να έρθει σε επαφή με την ομάδα των Αρειανών επιχειρηματιών που είχαν καταθέσει πρόταση στον Λάσκαρη και εκπροσωπούταν από τους Παναγιώτη Καπάζογλου και Παύλο Ζουλιάμη, με κοινό στόχο την σωτηρία της ΚΑΕ Άρης και τη συνένωση όλων των δυναμέων του συλλόγου.

Εφόσον οριστικοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών από τον Λάσκαρη, ανοίγει ένας νέος δρόμος για την ΚΑΕ Άρης, που σαφώς δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά είναι ανηφορικός και δύσβατος. Ωστόσο δεν είναι το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει σήμερα η ΚΑΕ λόγω της αδιαλλαξίας και της αναβλητικότητας της οικογένειας Λάσκαρη τους τελευταίους 18 μήνες.

To Top