Ο Βασιλειάδης για τους (όψιμα) ευαίσθητους πολιτικούς: «Μεγαλύτερο πρόβλημα στο ποδόσφαιρο ο πολιτικός κόσμος»

Την απογοήτευσή του για τη συμπεριφορά του πολιτικού κόσμου αναφορικά με την αντίδρασή του για τις αποφάσεις των αθλητικών δικαιοδοτικών οργάνων εξέφρασε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ειδικά αυτών που… όψιμα και αλά καρτ ευαισθητοποιούνται. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά η δήλωσή του στην ΕΡΤ έπειτα από σχετική ερώτηση, για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει η ΓΓΑ με το ΕΣΚΑΝ:

«Η στελέχωση των δικαιοδοτικών και πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ από τακτικούς δικαστές είναι κατάκτηση αυτής της κυβέρνησης. Δώσαμε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές οι οποίοι εξασφαλίζουν την ευθυκρισία, την ισότητα και την ορθή επιβολή του νόμου.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη, σεβόμαστε τις αποφάσεις της ακόμη και αν μας δυσαρεστούν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή αποτελεί η αντίδραση του πολιτικού κόσμου, ακόμη και της δικής μου… οικογένειας. Αυτό είναι σημείο παθογένειας. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω.

Δεν μπορώ να περιμένω τίποτα από τους οπαδούς όταν το πολιτικό προσωπικό του τόπου συμπεριφέρεται σαν να μην έχει μάθει τίποτα από όλα όσα έγιναν όλα αυτά τα χρόνια. Αντιμετωπίζει την κατάσταση σαν να είμαστε 20 χρόνια πίσω, όπου είχαμε συνηθίσει να χαϊδεύουμε αυτιά. Δείχνει να μην καταλαβαίνει τις αλλαγές που έχουν γίνει αλλά και το πώς να αντιδράσει σε αυτές. Και αυτό είναι που με θλίβει».

To Top