ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δημητριάδης: “Το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο! Τραγική η απόφαση της αστυνομίας, από πού πήραν.. εντολή;”

Ο Σωκράτης Δημητριάδης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, αναφέρθηκε στα όσα περίεργα έγιναν τις τελευταίες ώρες γύρω από το παιχνίδι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ και την απόφαση της αστυνομίας.  Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

“Κατ΄αρχήν θεωρώ τραγική η απόφαση της αστυνομίας, απορώ από πού πήρε εντολή; Τι σχέση έχει ένα συλλαλητήριο ΠΑΟΚ ή Ηρακλή, μ’ έναν αγώνα μπάσκετ Άρη-ΠΑΟΚ; Έχουν ξεφύγει τα πράγματα, θλίβομαι πραγματικά και θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για ποιον λόγο το έκαναν και από πού πήραν εντολή…”.

Για το αν θα τεθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο είπε:

“Φυσικά και θα τεθεί το θέμα εκεί, διότι εμένα εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι όταν τον συμφέρει τον δήμαρχο είναι Άρης, όταν δεν τον συμφέρει δεν παίρνει θέση καν. Αυτά είναι σοβαρά θέματα και θα πρέπει να τοποθετηθεί όλη η ομάδα του κυρίου Μπουτάρη, αλλά και όλοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης του Δήμου. Δεν μπορεί να άγεται και να φέρεται μια ολόκληρη πόλη και τ’ αθλητικά δρώμενα από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά. Την Δευτέρα 100% θα υπάρξει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο…”.

Για το αν έχει λόγο ο Δήμος σε ένα συλλαλητήριο είπε:

“Βεβαίως θα μπορούσε να μην δώσει την έγκρισή του, εφόσον είχε γίνει μάλιστα και τώρα. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα είναι ότι όλοι είναι προς άγρα ψήφων, οπότε θέλουν να γίνουν αρεστοί. Είδαμε πολιτικούς που δεν έχουν πάει ποτέ στο γήπεδο, που δεν έχουν ασχοληθεί με τον αθλητισμό, να εκφέρουν γνώμη για το τι είναι σωστό ή όχι, αλλά μόνο στα λόγια…”.

Για τη δήλωση Μπουτάρη ότι θα γίνει χαλί για τον Ιβάν είπε: 

“Την θυμόμαστε όλοι. Κατ’ ‘άλλα είναι… Άρης. Θα πρέπει να μας απαντήσει στο συμβούλιο για το σημερινό”.

To Top