ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απροσπέλαστος ο Σούντγκρεν! Παθιασμένος, συγκεντρωμένος, “έσβησε” κάθε κίνδυνο!

Εμφάνιση για… σεμινάριο η χθεσινή από τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικός είναι για τον Άρη!

Ο Σουηδός πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τα “κιτρινόμαυρα”, καθώς χθες “εσβησε” κάθε κίνδυνο στην άμυνά του, εξαφανίζοντας επιθετικά, Τζόλη και Γιαννούλη.

Μία ολοκληρωμένη εμφάνιση, που όμοιά της δεν είχε κάνει στον Άρη, ο 30χρονος μπακ στην Ελλάδα.

Είχε πάθος στο παιχνίδι του, απέφυγε τα λάθη καθώς ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος, ενώ δεν παρασύρθηκε καθόλου από τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών του ΠΑΟΚ, με τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, χθες, αν όχι ο κορυφαίος του γηπέδου, τότε σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς για τον Άρη. Ο “Βίκινγκ”, θύμισε και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό, αυτόν που βλέπαμε στην Σουηδία και… τρίβαμε τα μάτια μας, λίγο πριν έρθει στον Άρη.

Ο Άκης Μάντζιος, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, τον πίστεψε και κάθε μέρα που περνάει δικαιώνεται όλο και παραπάνω. Εν τέλει, ο Σούντγκρεν ήθελε τον χρόνο του, εμπιστοσύνη και σωστή διαχείριση. Δεν ξέχασε ούτε την μπάλα που ήξερε, ούτε αντιεπαγγελματίας ήταν, ούτε τουρίστας…

To Top