ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκάμα σκοράρει, ο Άρης κερδίζει! Oι… 12 βαθμοί που ήρθαν μόνο με τα γκολ του Πορτογάλου (videos)

Eίναι ο ηγέτης του Άρη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, καθώς οδηγεί επιθετικά την ομάδα, ενώ φέτος τα γκολ του είναι αυτά που δίνουν και τα “τρίποντα”!

Είναι καθοριστικά τα τέρματα του Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος “σκότωσε” χθες τον ΠΑΟΚ από την “ασπρη βούλα” με αριστοτεχνικό χτύπημα πέναλτι, α λα Πανένκα, δίνοντας τη νίκη στον Άρη! Και δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που γίνεται αυτό φέτος…

Με δικό του γκολ, ο Άρης έφυγε νικητής (0-1) από τον Βόλο. Ακολουθεί η νίκη (1-0) επί του Απόλλωνα Σμύρνης, εκ νέου με δικό του τέρμα. Τελευταίο ματς, μέχρι το χθεσινό, κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Με πέναλτι ο Γκάμα έδωσε και σε εκείνο το ματς τη νίκη στην ομάδα του.

Υπενθυμίζουμε, πως πέτυχε το γκολ της ολικής ανατροπής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της Λαμίας, πριν ο Μπερτόγλιο κάνει το τελικό 3-1, ενώ από το δικό του πόδι, προήλθε το αυτογκόλ που χάρισε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Τα γκολ του Γκάμα δίνουν βαθμούς, ο Άρης έχει κερδίσει 12 από τους 26 του, μόνο με τα δικά του γκολ, χωρίς να υπολογίζουμε την προσφορά του σε ασίστ και συμμετοχή στις φάσεις. Αυτό λέει πολλά…

To Top