ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόβαση πρόκρισης για τον Άρη, περνάει τον ΟΦΗ και φουλ για τους “8” του κυπέλλου (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Απόβαση πρόκρισης για τον Άρη, περνάει τον ΟΦΗ και φουλ για τους “8” του κυπέλλου. Στο “Γεντί Κουλέ” σήμερα στις 15:00, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μόνο μια αποστολή: με την “προίκα” του 3-1 του πρώτου αγώνα στη Θεσσαλονίκη, ρίχνεται στη “μάχη” της Κρήτης για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης, με βλέμμα πάντα μέχρι τον τελικό.

Όλοι στην κιτρινόμαυρη ομάδα κατανοούν τη σημασία της αποστολής αυτής, αντιλαμβάνονται ότι μόνο δίνοντας το 100% με σοβαρότητα και πάθος θα είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Μυστικά δεν υπάρχουν με τον ΟΦΗ. Θα είναι το μεταξύ τους τρίτο παιχνίδι άλλωστε μέσα στο Δεκέμβριο και σίγουρα το πιο καθοριστικό. αφού επιστρέφοντας στη βάση τους, θέλουν να έχουν την πρόκριση και μόνο στις “βαλίτσες” τους.

Από το τελευταίο παιχνίδι μέσα στο 2021, ο Μάντζιος μετράει τρεις απουσίες: Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία και Ντένις έμειναν στη Θεσσαλονίκη.

Αντίθετα επιστρέφουν οι Σούντγκρεν (το θέμα του θεωρήθηκε λήξαν) και Τζέγκο (εξέτισε με Ιωνικό την ποινή της μιας αγωνιστικής).

Την κιτρινόμαυρη αποστολή αποτελούν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Εντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Λόπεθ, Λούμορ, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης.

Στο “στρατόπεδο” του ΟΦΗ, ο Διαμαντής ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια

Στην 21μελή αποστολή για τον σημερινό συμπεριλήφθηκαν οι: Βάτερμαν, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Γκαλιέγκος, Τόρλα, Μεγιάδο, Στάικος, Ντε Γκούζμαν, Αποστολάκης, Λάμπρου, Βαν Ντούινεν, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Καστάνιος.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης. Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Νιδριώτης, 4ος: Φώτης Πολυχρόνης

VAR: Κωνσταντίνος Περράκης-Χρήστος Μπαλτάς.

To Top