ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι έγινε στο “πρώτο ημίχρονο” – Η βολίδα Ιτούρμπε και η “προίκα” του 3-1 (video)

Ο Άρης κατεβαίνει σήμερα στο “Γεντί Κουλέ”, έχοντας την “προίκα” με 3-1 επί του ΟΦΗ σε ένα συναρπαστικό ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης την 1η του Δεκέμβρη.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Super League, ο Άρης πήρε μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον ΟΦΗ στο πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων για τους “16” του Κυπέλλου και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για να κλείσει μία θέση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Άρης παρά τα προβλήματα… όρασης του Φωτιά, που δεν είδε καταφανή πέναλτι, αλλά χρειάστηκε το VAR, για να αποκαταστήσει την τάξη, προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο με δυο χτυπήματα από την άσπρη βούλα του Γκάμα στο 16′ και του Καμαρά στο 45’+4′.

Ο ΟΦΗ μείωσε στο 56′ με τον Καστάνιος, για να έρθει στο 90′ να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Ιτούρμπε με βολίδα στα δίχτυα των Κρητικών.

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σούντγκρεν, Γκάνεα (69′ Λούμορ), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα (86′ Μάνος), Εντιαγέ (69′ Ματίγια), Γκάμα (69′ Ιτούρμπε), Γκαρσία (46′ Μαντσίνι), Καμαρά

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γκαγιέγκος (32′ Μεγιάδο), Τοράλ (64′ Ναμπί), Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου (84′ Γιαννούλης), Καμάου (46′ Τσιλιανίδης), Καστάνιος (83′ Γιάννου)

To Top