ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόδειξέ το! Μόνο με διπλό στο ΟΑΚΑ δείχνει ότι μπορεί ο φετινός Άρης το βήμα παραπάνω! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Ευκαιρία για τον Άρη το σημερινό (PRESSARIS, 19:30, Novasports1) ντέρμπι του ΟΑΚΑ! Oι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική και αν θέλουν να αποδείξουν ότι είναι ικανοί φέτος να έχουν μία καλύτερη πορεία από την περσινή, τέτοια ματς, πρέπει να τα κερδίζουν!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η ΑΕΚ (των πολλών απουσιών σήμερα) αυτή τη στιγμή είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο +2 από τον Άρη, κάτι που σημαίνει πως αν η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ κερδίσει θα την ξεπεράσει και θα καταλάβει αυτή τη συγκεκριμένη θέση, αρκεί να την ευνοήσουν και κάποια άλλα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής.

Ο Χουλιάν Κουέστα συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ παρότι δεν μπορεί να αγωνιστεί. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμών οι Σούντγκρεν και Τόνσο, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από τροφική δηλητηρίαση και τον δεύτερο να έχει υποστεί μία διάταση στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Η αποστολή του Άρη:

Τσιλιγγίρης, Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Μαντσίνιμ, Σάσα, Μπα, Μαρτίνες, Ιντέγε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει και η ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου, να μην υπολογίζει στους Τσιγκρίνσκι (θλάση), Κρίστισιτς (γαστρεντερίτιδα) και Χουλτ (ενοχλήσεις).

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Ολιβέιρα.

Τον Άγγελο Ευαγγέλου από τον σύνδεσμο… Αθηνών (!) όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη.

Ο Αθηναίος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους επίσης από τον σύνδεσμο Αθηνών Φωτόπουλο, Καρατζίκα, 4ος ορίστηκε ο Παπαπέτρου επίσης από τον σύνδεσμο Αθηνών με τους Σκουλά (Θεσσαλίας) και Νικολακάκη (Ηρακλείου) στο VAR. Παρατηρητής ο Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

To Top