ΜΠΑΣΚΕΤ

Νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στο Περιστέρι (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Όσο κρίσιμο είναι το σημερινό (17:00) παιχνίδι με το Περιστέρι στο Παλέ για την 8η αγωνιστική της Basket League, άλλο τόσο με νηφαλιότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί πρωτίστως από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Άρης είναι προφανές ότι έχει βάλει τον εαυτό του στον τοίχο μετά τις έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα, που συνοδεύτηκαν στη πλειοψηφία των αγώνων με κακές εμφανίσεις.

Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά, διότι οι κίτρινοι θα παρουσιαστούν με δύο νέα πρόσωπα. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Λευτέρης Μποχωρίδης και κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Τορλίν Φιτζπάτρικ.

Οι παίκτες έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αλλά έχουν καταλάβει ότι έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και αυτό θα συνεχιστεί σε όλη τη σεζόν.

Απέναντι στο Περιστέρι που είναι μια ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, με ταλέντο και εμπειρία αλλά και βάθος στον πάγκο, ο Άρης καλείται να κάνει το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν, αν θέλει να κερδίσει.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποβάλλει το στοιχείο του πανικού που ενδεχομένως να δημιουργεί η βαθμολογική θέση της ομάδας και να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με ηρεμία και αποφασιστικότητα.

Δεν περισσεύει κανείς από αυτή τη προσπάθεια του Άρη, όλοι στον ρόλο τους πρέπει να συνεισφέρουν σήμερα σε άμυνα και επίθεση.

Οι κίτρινοι έχουν μια ευκαιρία σήμερα, σε ένα κατάμεστο Παλέ, να επιστρέψουν στις νίκες και να το κάνουν απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, για να κερδίσουν πόντους και στην ψυχολογία τους για την δύσκολη συνέχεια. Στα χέρια τους, στα πόδια τους και στο μυαλό τους είναι η τύχη τους…

To Top