Ο Σάκοτα ανέλαβε τον Ερυθρό Αστέρα μετά από 12 χρόνια

Ο Ντράγκαν Σάκοτα επέστρεψε στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα μετά από 12 χρόνια!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο 67χρονος προπονητής θα διαδεχτεί τον Μίλαν Τόμιτς, αφού ο Άντριγια Γκαβρίλοβιτς είχε ούτως ή άλλως ρόλο υπηρεσιακού. Είχε περάσει από τον πάγκο των ερυθρόλευκων της Σερβίας από το 2005 ως το 2007 και κέρδισε το κύπελλο Σερβίας το 2006.

Ο Σάκοτα παρουσιάστηκε επίσημα από τον Αστέρα και στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε: “Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνεργασία, όπως αυτή στο παρελθόν. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα, ένας σύλλογος που έχει πολυάριθμους φιλάθλους και ήταν εύκολο για μένα να αποφασίσω να έρθω. Στην πρώτη μας επαφή δεν υπήρχαν προβλήματα, συζητήσαμε για το πόσο μεγάλη είναι η σεζόν, με 70 παιχνίδια.

Ήρθα εδώ για να κερδίσουμε τίτλους και να αφήσουμε την καλύτερη δυνατή εντύπωση στην Ευρωλίγκα πετυχαίνοντας όσο περισσότερες νίκες μπορούμε, χωρίς την πίεση ενός εξαιρετικού αποτελέσματος. Δεν θα είναι δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ στο νέο περιβάλλον.

Είμαι στην Ευρώπη για πολλά χρόνια, στο μπάσκετ για πολλά χρόνια και ο σύλλογος είναι στο επίπεδο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων”.

To Top