ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Απόλαυση να βλέπεις τον Άρη, αξέχαστη εμπειρία η συνάντηση με Χαριστέα”!

Ο εκ των προπονητών του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, Παναγιώτης Μανουσαρίδης, μίλησε με αφορμή την παρουσία των ακαδημιών στο Κλεάνθης Βικελίδης και στον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ, περιέγραψε την εμπειρία τους και τα συναισθήματα τους.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το πώς βίωσαν τα παιδιά του Ποσειδώνα Καλαμαριάς την νίκη επί του ΟΦΗ:

”Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Άρης και τον διευθυντή για την πρόσκληση σε ένα τόσο σημαντικό ματς για την ομάδα. Ήταν τιμή μας. Αισθανθήκαμε την ατμόσφαιρα. Είχαμε πολλά παιδάκια τα οποία δεν είχαν την τιμή να παρακολουθήσουν ξανά έναν τέτοιο αγώνα με τόσο πολύ κόσμο. Είδανε τα ινδάλματά τους. Μερικά αγαπούν και τον Άρη. Πήραν εμπειρίες που συζητάνε και θα συζητάνε συνέχεια. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, με τον Άρη να παίζει πολύ καλύτερα. Ήταν απόλαυση για όλους μας. Θα θέλαμε να μας δοθεί τέτοια ευκαιρία ξανά. Ένα καλό ακόμα είναι πως τα παιδάκια ήρθαν σε επαφή με τον Άγγελο Χαριστέα και βγήκαν φωτογραφίες μαζί τους, πήραν αυτόγραφα. Μία εμπειρία που θα μας μείνει.”

Για τις συμβουλές που θα έδινε σε ένα παιδί για τις Ακαδημίες:

”Καταρχάς όλα τα παιδιά ξεκινούν με φιλοδοξίες, να παίξουν μπάλα. Το βασικότερο είναι ότι τα παιδιά μέσα από το ποδόσφαιρο έρχονται να παιδαγωγηθούν, να μάθουν αρχές για τη ζωή τους. Τώρα το αν καταφέρουν να φτάσουν ψηλά, είναι θέμα των προπονητών τους και των ανθρώπων στην ομάδα. Χρειάζεται βέβαια και προσπάθεια, υπομονή, όρεξη και δουλειά.”

Για το πώς είδε τον Άρη:

”Ο Άρης φέτος έχει κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχει εμπλουτίσει την ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό το δείχνει και η βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ νευρικός αλλά στο τέλος ανταμειφθήκαμε όλοι. Είναι λογικό γιατί υπάρχει πίεση στην ομάδα και όλοι θέλουν να τη δουν πολύ ψηλά. Όπως μπήκε στο β’ ημίχρονο ο Άρης, δεν υπήρχε περίπτωση να μην έμπαιναν γκολ. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει, έβγαζε μεγάλη πίεση. Έφυγε το άγχος και η νευρικότητα. Άλλωστε υπήρχαν λανθασμένες μεταβιβάσεις. Στο δεύτερο όμως αποβλήθηκε αυτό και όλα άλλαξαν.”

Για έναν παίκτη που έχει ξεχωρίσει:

”Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, δεν θέλω να αδικήσω κανέναν. Ακόμα και οι αλλαγές, όπως ο Λάρσον. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν πάρα πολύ καλοί. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον.”

To Top