Κατακραυγή για Σέζο: “Τον… έσωσε η νίκη του Άρη”!

Το είδαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης και η νίκη του Άρη δεν πρέπει να αλλοιώσει την αρνητική εικόνα του διαιτητή Σέζου για τα σφυρίγματα του! Η κατακραυγή για την κακή διαιτησία του έρχεται αυθόρμητα!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του πρώην διαιτητή Κώστα Ακρίδα, ο οποίος αρθρογραφεί στο soccerlpus.gr.

Διαβάστε τα σχόλια του για τη διαιτησία Σέζου στο Άρης-ΟΦΗ:

“Ο διαιτητής στάθηκε τυχερός που ο Άρης κέρδισε τον αγώνα και δεν είχαμε περαιτέρω γεγονότα.

Στο 41′ έδωσε φάουλ υπέρ του Άρη έξω από την περιοχή για χέρι. Δεν υπάρχει παράβαση καθώς το σουτ έγινε από το ένα μέτρο και είναι ακούσιο. Κακώς έδωσε το φάουλ.

Με την εκτέλεση του φάουλ από τον Γιουνές γίνεται πέναλτι υπέρ του Άρη, καθώς το χέρι του Νάστου ήταν τεντωμένο. Ωστόσο, δεν υπάρχει κίτρινη κάρτα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, δεν σφυρίζεται διπλό πέναλτι για τον Άρη. Από εκτέλεση κόρνερ ο αμυντικός του ΟΦΗ, πιάνει από τη μέση αντίπαλό του και τον ρίχνει με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να έρθει σε επαφή με την μπάλα. Την ίδια ώρα η μπάλα φτάνει σε άλλον επιθετικό του Άρη ο οποίος ανατρέπεται χωρίς να δοθεί ούτε σε αυτήν την παράβαση, πέναλτι.

Από εκείνο το σημείο μέχρι και το 60′ ο διαιτητής ήταν χαμένος μέσα στο γήπεδο. Έχασε τον έλεγχο του ματς.

Στο 47′ δεν δόθηκε καθαρό κόρνερ υπέρ του Άρη.

Στο 48′ πάλι από εκτέλεση κόρνερ ο Ποτουρίδης, πιάνει από τη μέση επιθετικό και τον βγάζει εκτός φάσης. Είναι πέναλτι που δεν δόθηκε.

Στο 82′ μετά από σέντρα παίκτη του Άρη, πάλι ο Ποτουρίδης, πιάνει αντίπαλο από τον λαιμό και τον ρίχνει κάτω, βγάζοντάς τον εκτός τροχιάς της μπάλας. Καθαρό πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε”.

To Top